Ansvarlighed

Hos Sovino Brands ønsker vi at drive vores restauranter ansvarligt med respekt for det samfund, vi er en del af. Det gør vi ved at respektere menneskerettigheder, minimere vores påvirkninger på miljøet og drive en fair forretning uden korruption.

Vi vælger at prioritere ansvarlighed, fordi vi har et ønske om at bidrage til en mere bæredygtig udvikling. Vi ved, at vi kan blive bedre og sætter en ære i at forbedre os. Vores fokus er på, at arbejde systematisk med at forbedre vores arbejde med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed samt sikre at det forankres i alt hvad vi gør.

Det kræver en dedikeret indsats og involvering, hvilket vi har forpligtiget os til via vores tilslutning til UN Global Compact i 2022, som forpligtiger os til at efterleve de ti grundlæggende principper for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Læs vores politik for samfundsansvar her

Dansk

English

 

Feedback

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har feedback til måden vi driver en bæredygtig forretning.

I Sovino Brands’ restauranter tager vi vores samfundsansvar meget alvorligt, og vi søger hele tiden at forbedre os og udvikle os i en mere bæredygtig retning.

Vi ønsker at respektere både dine og andres rettigheder, samtidig med at vi forsøger at minimere vores påvirkninger på miljøet og drive en fair forretning uden korruption.

Har du oplevet eller set noget, som du mener, vi bør vide, vil vi meget gerne høre fra dig. Det kan være forhold som f.eks. diskrimination, chikane eller lignede. Det kan også være kvaliteten af den mad, vi serverer eller måske du har gode idéer til, hvordan vi kan forbedre os i forhold til bæredygtighed eller andet. Hvad enten der er tale om ris eller ros, så hører vi gerne fra dig.

Benyt vores kontaktformular. For bedst at håndtere din henvendelse vil vi meget gerne i dialog med dig, og derfor er din henvendelse ikke anonym, men den er fortrolig. Din information bliver kun delt med personer, der er direkte involveret i håndteringen af henvendelsen, medmindre vi får samtykke til andet. Vi tager alle henvendelser alvorligt og vender tilbage indenfor 5 hverdage.