Vilkår og betingelser for selskaber

(8+ GÆSTER)

FORØGELSE AF ANTAL GÆSTER

Efter bindende bestilling kan antallet af gæster forøges, hvis restauranten har kapacitet til det. Manglende kapacitet kan ikke danne særskilt grundlag for hel eller delvis afbestilling. Afbestilling/reduktion kan ske på nedenstående vilkår.

 

AFBESTILLING/REDUKTION

Når bindende bestilling er afgivet, kan afbestilling eller reduktion af antal gæster ske således:
Indtil 30 kalenderdage før arrangementet: Afbestilling/reduktion kan frit foretages uden betaling.
15-29 kalenderdage før arrangementet: Der betales 25 % af reduktionen.
7-14 kalenderdage før arrangementet: Der betales 50 % af reduktionen.
1-6 kalenderdage før arrangementet: Der betales 75 % af reduktionen.
På dagen for arrangementet: Der betales 100% af reduktionen.
Frister og vilkår gælder uanset årsagen til afbestillingen/reduktionen.

 

BINDENDE BESTILLING

Bestilling af menu er bindende, når menu er valgt ud fra fremsendt forslag med angivne priser eller ud fra sortimentet på restaurantens website, og restauranten derefter skriftligt har bekræftet bookingen. Hvis der er bestilt nærmere angivne drikkevarer, omfatter den bindende bestilling også disse. Hvis der på tidspunktet for afbestillingen/reduktionen ikke er bestilt nærmere angivne drikkevarer, anses menu som bestilt med accept af drikkevarekort på restaurantens website. (Hvis der ikke er bestilt nærmere angivne drikkevarer på tidspunktet for afbestillingen/reduktionen, opkræves intet for drikkevarer.)

 

LUKKETID

Restaurantens lukketid ifølge restaurantens website er gældende, med mindre der senest samtidig med bindende bestilling er aftalt et tidligere eller senere sluttidspunkt for arrangementet.

 

SÆRLIGE ØNSKER OG BEHOV

Særlige ønsker og behov, der ikke er meddelt før bindende bestilling, kan ikke garanteres og er ikke en forudsætning for, at bestillingen er bindende.

 

FORUDBETALING

Med mindre andet er aftalt, er restauranten berettiget til at opkræve forudbetaling af bestilt menu med forfaldsdato tidligst 30 kalenderdage før arrangementet. Ved afbestilling/reduktion returneres forudbetaling i medfør af ovenstående vilkår for afbestilling/reduktion.

 

BETALINGSTIDSPUNKT

Med mindre andet er aftalt, eller der er tale om forudbetaling, er sidste rettidige betalingsdag er 8 kalenderdage fra regningens fremsendelse.

 

English version available here