| | september 8, 2023

Days of Tasting er retur

Days of Tasting er Københavns nyeste madfestival, som blev lanceret tilbage i uge 7 er tilbage til oktober. 

I uge 7 var der mere end 4000 glade gæster på vores fantastiske restauranter. Nu er vi klar til anden omgang, der finder sted fra d. 13 oktober til d. 26 oktober.

Denne gang byder menukortet på hele 14 smagfulde dage på 18 restauranter, både velkendte og helt nye. Vi ønsker ved Days of Tasting at gøre det muligt at besøge lige den restaurant du altid har drømt om eller din favoritrestaurant til en eksklusiv og fordelagtig menu – derfor serveres der menuer til enhver smag og lejlighed.

Du har mulighed for at vælge mellem menuer i tre forskellige prisgrupper: 350 kr. 450 kr. 550 kr. Hver restaurant får 100% af beløbet, så modsat nogle andre madfestivaller, går hele beløbet til din gode oplevelse.

Book direkte i Sovino Brands App via boksen på forsiden eller besøg os på Days of Tasting, hvor du kan se alle menuerne og ikke mindst booke dit besøg!

Her kan du også se hvilke restauranter, der giver dig muligheden for at bestille en velkomstdrink eller en helt særlig vinmenu, der er nøje udvalgt – alt sammen til en fordelagtig pris.