Sovino Brands | november 3, 2022

Bo Rygaard tiltræder som formand i Sovino Brands

Bo Rygaard tiltræder som formand i Sovino Brands

Bo Rygaard er indtrådt som formand i Sovino Brands, der er blandt Københavns førende restaurantgrupper. I sin nye rolle skal Bo Rygaard være med til at drive den igangværende vækstrejse i Sovino Brands. Aktionærgruppen bag Sovino Brands har med valget af Bo Rygaard rekrutteret en formand med stærke forudsætninger for at sikre gruppens fortsatte succes. I løbet af den kommende tid vil bestyrelsen blive yderligere forstærket med relevante kompetencer.

Mads Andersen fra Maj Invest udtaler: ”Vi er glade for, at Bo har ønsket at påtage sig posten som bestyrelsesformand. Bo kommer med stærke referencer og kompetencer som bestyrelsesformand i en række selskaber, herunder KFI Erhvervsdrivende fond, der bla. er ejer af Dagrofa, samt 7 år for Parken Sport & Entertainment. Vi forventer, at Sovino med Bo som formand kan være med til at opnå vores ambitiøse målsætninger på vækst, indtjening og ESG-området”. På samme vis glæder ledelsen i Sovino sig til at samarbejde med Bo Rygaard, der kommer med stor ekspertise og erfaring inden for oplevelsesbranchen.

Sovino Brands er en gruppe af førende restauranter i København. Restauranterne drives efter individuelle koncepter og selvstændige brands i casual fine dining-segmentet. Sovino Brands består af 17 restauranter beliggende i Københavns indre by. Stifter og adm. direktør Torben Olsen købte i 1990 Café Victor og har siden 2007 udvidet løbende med etableringen af klynger af restauranter ved bl.a. Kongens Nytorv og Galleri K. Maj Invest Equity 5 K/S har siden 2017 været medejer af Sovino Brands.